Despre Noi

Despre Noi

Suntem o echipă de oameni guvernați de principiul corectitudinii și avem un comportament etic impecabil. Fiecare dintre noi suntem dedicați profesiei, pasionați de ceea ce facem și permanent preocupați să aducem valoare clienților noștri, prin cele mai noi și eficiente soluții. 

Experiența fiecărui specialist aduce valoare întregii echipe, iar împreună, printr-o foarte bună comunicare și colaborare, reușim să dăm viață celor mai durabile, sigure și frumoase proiecte.

Echipa noastră este formată din 20 de specialiști în domenii diferite, dar complementare, având astfel posibilitatea să oferim o gamă completă de servicii, la standarde internaționale.

Chiar dacă suntem o echipă foarte bine închegată, atunci când situația o cere, avem deschiderea de a colabora cu noi parteneri, pentru găsirea celor mai bune soluții pentru clienții noștri, aceasta fiind prioritatea noastră principală.

 

01

Viziunea noastră

Viziunea noastră este aceea a unei companii care a livrat întotdeauna ce a promis clienților săi, iar aceștia revin cu toată încrederea pentru dezvoltarea de noi proiecte.

02

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a găsi cele mai eficiente soluții pentru clienții noștri și de a le livra rezultatele promise, în condițiile stabilite în contract.

03

Valorile noastre

1. Corectitudine

2. Integritate

3. Calitate

4. Siguranță

 

Serviciile Noastre

Proiectare autostrăzi, drumuri europene, naționale, județene, comunale, străzi, poduri rutiere și de cale ferată, pasaje rutiere și de cale ferată, podețe, subpasaje, parcări subterane.

Proiectare hale industriale (hale metalice, hale din beton sau hale mixte), spații logistice (spații de depozitare), ferme, hambare, fabrici și alte tipuri de construcții cu destinație industrială.

Proiectare pensiuni, hoteluri, restaurante, blocuri de locuințe, clădiri de birouri, sedii financiar-bancare, centre comerciale (mall-uri, hipermarket-uri, complexe comerciale).

De ce să lucrezi cu noi

Suntem concentrați asupra clientului

Te ascultăm și suntem dornici să îți înțelegem corect nevoile.​

Acordăm o atenție deosebită detaliilor

Unele lucruri care par minore, pot avea o importanță majoră.

Suntem corecți și transparenți

Practicăm evaluarea corectă și transparentă a tuturor lucrărilor.

Livrăm întotdeauna la timp rezultatele promise

Promitem doar ceea ce știm că putem livra cu siguranță.

Ne asumăm responsabilitatea calității

Recomandăm și lucrăm cu materiale de cea mai bună calitate.

Aplicăm Sisteme de Management Certificat

Al calității - SR EN ISO 9001: 2008 și al mediului - SR EN ISO 14001: 2005.

Contactează-ne și cere o ofertă sau o întâlnire